Campania „O casă protejată, o viață salvată” a ajuns și la Anenii Noi

Campania „O casă protejată, o viață salvată” a ajuns și la Anenii Noi

Inspectoratul General pentru Situații Excepționale al MAI continuă campania națională „O casă protejată, o viață salvată”, relatează Noi.md.


Pompierii și salvatorii au instalat tot mai multe detectoare în mai multe localități din țară. Instalații de detectare a fumului toxic au fost montate în localitatea Bubuieci din municipiul Chișinău, satul Mereni din raionul Anenii Noi, localitatea Lozova, raionul Strășeni, dar și în satele Hrușova și Boșcana din raionul Criuleni.   


Zeci de familii au avut parte de instruiri în domeniul apărării împotriva incendiilor și au beneficiat de detectoare în propriile locuințe. Familii cu mulți copii, oameni în etate, dar și persoane cu dezabilități au primit detectoare.


Pompierii din cadrul IGSU le-au montat instalațiile și au testat eficiența acestora.


Campania națională „O casă protejată, o viață salvată” a fost lansată de IGSU cu susținerea MAI pe 19 februarie 2018 și va dura pe parcursul întregului an.


Potrivit informațiilor IGSU, de astfel de instalații vor beneficia inițial peste 800 de familii din întreaga țară. Scopul campaniei este de a preveni incendiile și intoxicațiile cu monoxid de carbon.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load