COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Calea Ferată, despre schema ilegală cu aluminiu și cupru

Calea Ferată, despre schema ilegală cu aluminiu și cupru

Întreprinderea de stat „Calea Ferată din Moldova” a reacționat la informațiile făcute publice astăzi de către deputatul Blocului ACUM Lilian Carp privind schema ilegală cu metale colorate în care sînt implicați mai mulți angajați ai companiei.

Potrivit întreprinderii, acum aproximativ o lună conducerea Nodului de cale ferată Bender a informat administraţia CFM „despre identificarea unor stocuri de metale neluate la evidenţă şi care ar putea fi obiectul unor acţiuni mai puţin transparente”.

„Servicul de revizie şi control al magistralei a inspectat subdiviziunea vizată şi a confirmat existenţa unor elemente suspecte pasibile de atenţia şi interesul organelor de drept”, se spune într-un comunicat de presă.


Conducerea întreprinderii afirmă că a decis transmiterea informaţiei acumulate către organele de drept.

„Declarăm cu toată responsabilitatea că şi în acest acest caz, ÎS „Calea Ferată din Moldova” a procedat în spiritul deschiderii, transparenţei şi al unei colaborări eficiente cu organele de drept în vederea contracărării oricăror tentative de sustragere şi înstrăinare a bunurilor statului”, se mai arată în comunicat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load