COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Călătorie din Rusia în Moldova cu autobuzul... cu 33 de lei

Călătorie din Rusia în Moldova cu autobuzul... cu 33 de lei

Agenția Națională Transport Auto informează că a fost selectat operatorul de transport rutier, ce urmează să opereze cursa specială de repatriere a cetățenilor Republicii Moldova din Federația Rusă.

Astfel, cursa Federația Rusă - Chișinău va fi efectuată de către operatorul de transport rutier S.R.L. „Sarvalteh Auto”. Costul biletului per pasager constituie 33 lei.

Directorul S. R. L. "Sarvalteh Auto", Valeriu Sarioglo, a confirmat pentru nokta.md că prețul unui bilet pentru un pasager în această cursă este într-adevăr de 33 de lei. Potrivit lui, printre pasagerii cursei, majoritatea sînt studenți care folosesc serviciile companiei de mai mulți ani, a spus el.


"În acest moment nu ne gîndim la cîștig... Vrem să transportăm clienții noștri fideli, pentru că se va termina epidemia și va trebui să lucrăm în continuare", a spus Valeriu Sarioglo.

Cursa va fi operată pentru a repatria cetățenii moldoveni incluși în listele întocmite de către misiunea diplomatică și oficiile consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începînd cu 29.03.2020, conform procedurii stabilite anterior de către Comisia Situații Excepționale.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load