COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Brînzan: "Nu mi-a fost rușine nici pentru o secundă să declar averea mea"

Brînzan: "Nu mi-a fost rușine nici pentru o secundă să declar averea mea"

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a fost etichetat în presă drept „ministru milionar”, făcînd referire la declarația de avere de anul trecut.

"Mie nu mi-a fost rușine nici pentru o secundă să declar averea mea. Sînt lucrurile pentru care am muncit cinstit.

În declarația mea nu o să găsiți „mașini de lux” cumpărate cu 10 mii de lei, nu o să găsiți apartamente și imobile donate de neamuri.

Eu m-am întors în Republica Moldova, în Serviciul Public, anume ca să descoperim schemele frauduloase create de cei care în declarațiile de avere se prefac modești, cînd în realitate trăiesc în luxul cumpărat din banii furați de la cetățeni, care uneori abia ajung de la salariu la salariu", a scris Brînzan pe pagina sa de Facebook.


Potrivit documentului, venitul anual pentru 2018 din dividente și dobînzi a fost de 178 de mii de euro. Familia Brînzan mai are cinci apartamente, două case și o vilă.

Unul din imobile se află peste hotare. A fost cumpărat în 2014 cu 650 de mii de dolari. Celelalte - sînt în țară și în total l-au costat două milioane de lei. Una din casele familiei Brînzan este de 600 metri pătrați și valorează peste 1,6 milioane de dolari.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load