TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Brad uriaş în Chişinău, format din maşini. Principalul detaliu (VIDEO)

Brad uriaş în Chişinău, format din maşini. Principalul detaliu (VIDEO)

Peste 200 de şoferi şi-au aliniat maşinile pentru a crea un imens Pom de Crăciun. Evenimentul a avut loc pe un poligon din Capitală.

Bradul a avut şi luminiţe, acestea fiind asigurate de farurile automobilelor. Steluța din vîrful Pomului de Crăciun a fost girofarul unei maşini a Poliţiei de Patrulare, transmite Noi.md cu referire la Publika.md.


"Sîntem foarte bucuroşi că sîntem la acest eveniment. Mereu sîntem în sprijinul şoferilor şi conducătorilor care vin cu ajutor la noi şi noi tot trebuie cu ajutor să ne adresăm la ei, să ne ajutăm unul pe altul", spune Alexei Gorea, ofițer de patrulare.

Unii automobiliști şi-au decorat maşinile special pentru acest eveniment.

Organizatorii spun că cel mai dificil a fost să aranjeze maşinile astfel încît acestea să formeze conturul unui Pom de Crăciun.

„Au fost foarte multe persoane necunoscute care m-au ajutat. Acestea au desenat o schemă la computer a maşinilor şi noi ulterior am implementat asta în realitate. Am început pregătirile în data de 25 decembrie, aproximativ două săptămîni", a declarat Alexandru Cojocari, organizatorul.

Cei care au venit să admire bradul din maşini au rămas miraţi de dimensiunile acestuia.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load