COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Bolea: După orice cădere urmează o creștere, nu putem cădea mereu

Bolea: După orice cădere urmează o creștere, nu putem cădea mereu

Vasile Bolea speră că guvernarea va face față tuturor greutăților. Dar pentru aceasta este nevoie ca societatea să se unească. Opoziția nu trebuie să se ocupe doar de critici și atacuri, ci să se implice eficient în muncă.

Declarația a fost făcută de deputatul PSRM în cadrul emisiunii "Problema principală" cu Iulia Fiodorova la NTV, transmite enews.md

- Care sînt previziunile dvs. pentru viitorul apropiat? Dvs, ca ales al poporului, vi se înaintează pretenții. Aveți toată puterea, majoritatea de guvernare. Dacă se va întîmpla un dezastru, dvs. veți fi responsabil, nu-i așa?

"După orice cădere urmează o creștere, nu putem cădea la nesfîrșit în neant. Chiar și în astfel de momente critice, trebuie să avem o parte din optimism. Sînt sigur că va fi foarte greu, oamenii se vor supăra, vor fi nemulțumiți, ei sînt deja", a menționat deputatul.


- Mă tem că acest lucru va duce la proteste, în ciuda interdicțiilor.

- Cred că vom face față acestei situații. Dacă toți, ca și în alte țări, se vor uni în jurul conducerii țării și vor merge în aceeași direcție. Nu să lupte și să creeze conflicte, ci să rezolve probleme împreună. Sînt sigur că atunci aceste greutăți pot fi depășite mai repede", a declarat Bolea.

El consideră că nu guvernul rezolvă problemele, ci doar finanțează echipele de profesioniști care au menirea să le rezolve.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load