COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

BNM își deschide ușile pentru viitorii specialiști

BNM își deschide ușile pentru viitorii specialiști

Peste 100 de studenți și masteranzi ai instituțiilor de învățămînt superior din țară sînt așteptați marți, 18 februarie, la Banca Națională, unde vor avea ocazia de a cunoaște activitatea băncii. Acțiunea va avea loc în cadrul evenimentului „Ziua carierei la BNM” organizat în premieră de către instituție.

Potrivit BNM, evenimentul face parte dintr-un șir de măsuri pe care Banca și le propune pentru a comunica mai intens cu tineretul studios și pentru a oferi un început de carieră pentru cei mai temerari. În decursul mai multor ore, invitații vor avea ocazia să participe la ateliere de lucru cu profil de specialitate și să afle informații interesante chiar din prima sursă cu scopul de a dezvolta un dialog constructiv între studenți și angajator, transmite noi.md cu referire la IPN.

Totodată, participanții vor afla despre ofertele de posturi vacante ale băncii, dar și ce trebuie să cunoască pentru a putea candida în concursurile de angajare organizate de către BNM. În același timp, studenții vor fi invitați să pună întrebări, să-și expună opiniile, dar și așteptările față de BNM ca potențial angajator.

Doritorii se pot înregistra adresînd o solicitare la email-ul: resurse.umane@bnm.md sau la numărul de telefon: 0 22 822 344.

Inițiativa vine să promoveze interesul pentru dezvoltarea profesională a viitorilor specialiști în contextul angajamentului de colaborare cu instituțiile de învățămînt superior din țară. BNM are acorduri de cooperare cu Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei, și cu Universitatea de Stat din Moldova.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load