TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Bereta de onoare. Provocare neașteptată din partea șefului Poliției de Frontieră (FOTO)

Bereta de onoare. Provocare neașteptată din partea șefului Poliției de Frontieră (FOTO)

Polițiștii de frontieră, deținători ai beretei de onoare au prezentat exerciții tactice demonstrative elevilor de la Centrul de Excelență în Securitate Frontierei, absolvenților Academiei ”Ștefan Cel Mare” și veteranilor Poliției de Frontieră.

Instrucțiunile s-au finisat cu o provocare din partea șefului PF, Rosian Vasiloi pentru cel mai bun absolvent, polițist de frontieră și veteran și anume cronometrarea demontării și montării a pistolului-mitralieră AK-74 (cu ochii legați).


Mesajul de salut al șefului Poliției de Frontieră a fost echidistant față de toți cei care se află în slujba cetățeanului și a țării, fiind un promotor al respectării legii și a respectului. A transmis toată susținea și deschiderea pentru realizarea lucrurilor importante și i-a felicitat pentru că anume ei fac parte din echipa schimbării în Poliția de Frontieră.

Prezentările au evidențiat capacitatea de reacție a deținătorilor beretelor de onoare în cazul situațiilor de risc survenite în timpul desfășurării atribuțiilor de serviciu. Inclusiv, efectuarea tragerilor din AK-74 și pistolul Glock din diferite poziții, deplasarea în ofensivă și defensivă în cadrul patrulei. Al doilea exercițiu s-a realizat cu apariția neprevăzută a infractorului. A urmat înaintarea patrulei pe un teritoriu cu obstacol și improvizate circumstanțe unde este rănit un membru al patrulei.

În cadrul acestui program au fost implicați și absolvenți de la facultatea ”Drept. Securitatea Frontierei” din cadrul Academiei ”Ștefan cel Mare” a MAI efectuînd prima ședință de trageri. Aceasta face parte din cursul de inițiere în domeniul de activitate. De apreciat echipa feminină care a demonstrat rezistență și performanțe remarcabile fiind întîmpinate la final cu aplauze din partea polițiștilor de frontieră.

La final, toți angajații Poliției de Frontieră care s-au învrednicit și poartă cu mîndrie bereta de onoare în cadrul concursului cu același nume au primit în premieră insignele reprezentative ale concursului sus menționat.

Neașteptat pentru cei prezenți, curioși și foarte receptivi la provocarea venită din partea domnului Rosian Vasiloi de a cronometra demontarea automatului AK-74 cu ochii legați și montarea acestuia. La concurs a participat cel mai bun student, polițist de frontieră și un veteran. Desigur antrenamentul și capacitățile beretei de onoare sînt invincibile, succedați de experiența veteranului Poliției de Frontieră.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load