Bărbat reţinut de CNA, după ce a lăsat fără casă o familie

Bărbat reţinut de CNA, după ce a lăsat fără casă o familie

Un bărbat din Cahul a fost reţinut de ofiţerii Direcţiei generale teritoriale Sud a CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit că ar fi înstrăinat ilegal un bun imobil, amplasat în or. Cahul.


Acesta ar fi acţionat în complicitate cu persoane necunoscute, iar ca urmare a intrat în posesia unui apartament în valoare de 20 000 de euro.


Potrivit schemei, bănuitul ar fi falsificat o hotărîre de judecată prin care s-a atribuit unui terţ dreptul de proprietate asupra bunului imobil, după decesul proprietarului de drept. Actul a fost emis în mod fraudulos, iar succesorii legali ai persoanei decedate au fost deposedaţi de  casă.


Ulterior, apartamentul a fost vîndut unei persoane interpuse, cauzîndu-se un prejudiciu material fiecarui successor de drept în sumă totală de 20 000 de Euro, echivalentul sumei de 93 600 de lei.


În urma acumulării materialului probatoriu, bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pînă la 10 ani de închisoare. În prezent, se efectuează investigaţii pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load