Bagaje cu surprize descoperite pe Aeroportul Chişinău

Bagaje cu surprize descoperite pe Aeroportul Chişinău

Un pistol cu gaze și două loturi de țigarete nedeclarate au constituit motiv de documentare a trei cetățeni care au încercat să le treacă ilegal prin vamă.


Bunurile au fost reținute în vederea confiscării, iar contravenienții – amendați.


Arma a fost depistată de către vameșii de la Leușeni în seara zilei de ieri, într-un microbuz de pasageri și colete care venea din Franța. Pistolul se afla într-o cutie din plastic ce conținea inclusiv 40 de cartușe cu gaz și o perie pentru curățarea țevii.


Cercetat pe acest caz este șoferul mijlocului de transport, care, conform legislației în vigoare, poartă răspundere pentru bunurile transportate.


Cele două loturi de țigarete nedeclarate au fost reținute ieri pe aeroportul din capitală, în cadrul scanării bagajelor de cală ale pasagerilor cursei Chișinău-Londra.


Inspectarea efectuată a relevat prezența unor obiecte suspecte în două valize, în care au fost depistate 9 400 și respectiv, 15 600 de țigarete de diverse mărci, marcate cu timbru de acciz al RM.


Ulterior, în baza înregistrărilor, vameșii i-au identificat pe posesorii valizelor, care s-au dovedit a fi doi cetățeni ai României.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load