COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Avocatul șoferiței "criminale": Am încercat omeneşte să discut cu ea să renunţe la alcool…

Avocatul șoferiței "criminale": Am încercat omeneşte să discut cu ea să renunţe la alcool…

Avocatul șoferiței care se afla la volanul Porsche-ului ce a provocat accidentul de ieri, de la Buiucani, Vladimir Covali, spune că tînăra deține în prezent permis de conducere.

Acesta nu cunoaște dacă femeia îl avea la ea ieri, cînd s-a produs tragicul accident, dar afirmă că documentul ce-i permite tinerei să conducă i-a fost returnat de autorități în anul 2018, după ce un an mai devreme, în 2017, cei de la Poliție i l-au luat și ea a avut interdicție de a șofa. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Deni za dniom” de la Publika TV.

Apărătorul șoferiței confirmă faptul că aceasta avea probleme cu alcoolul:„După ce a ieșit din detenție în luna ianuarie 2019 am încercat să vorbesc omenește cu ea să renunțe la alcool, dar, din păcate, fără succes”.


Avocatul tinerei mai spune că aceasta și-a ispășit pedeapsa penală în două dosare, dar unul încă se află pe rol la Judecătoria sectorului Buiucani.

Șoferița se află în prezent în stare gravă la spital. Medicii i-au prelevat probe de sînge și urină, pentru a verifica dacă aceasta era sau nu în stare de ebrietate ieri, cînd s-a produs accidentul în urma căruia a murit un bărbat care era cu ea în mașină în calitate de pasager.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load