Avocatul lui Tranga: „Se urmărește preluarea afacerii”

Avocatul lui Tranga: „Se urmărește preluarea afacerii”

„Dacă toate procedeele ce țin de procedura penală se mișcă cam în felul următor, de la probe spre individ, în cazul Tranga s-a procedat exact invers. Persoana a fost reținută pentru a fi dobîndite probe”. Declarația a fost făcută de Ion Dron, avocatul omului de afaceri.


„Eu mă abțin deocamdată să fac declarații dure, fiindcă lucrăm pe cîteva piste. Foarte des sînt arestați oameni de afaceri și după aceste aresturi ei rămîn fără afaceri. Cred că în cazul nostru nu trebuie să părăsim această pistă, care este versiunea principală a apărării”, a declarat avocatul lui Andrei Tranga.


Potrivit avocatului, Andrei Tranga a fost reținut la doar 16 ore de la denunț, fără a exista probe privind vinovăția acestuia. Ion Dron a mai precizat că proprietarul „Andy’s Pizza” se declară nevinovat și spune că nu a luat parte la niciun fel de tranzacție a banilor, așa cum declară procurorii.


„Tranga nu a participat la nicio tranșă de transmitere a banilor. Există versiunea că este o victimă colaterală. Versiunea noastră principală este că se urmărește preluarea afacerii”, spune Ion Dron.


Ieri, 14 mai, magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au respins recursul depus de avocații lui Andrei Tranga, proprietarul rețelei de restaurante „La Plăcinte” și „Andy’s Pizza”, prin care aceștia contestau decizia de plasare în arest preventiv a omului de afaceri.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load