COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Avocatul lui Plahotniuc, comentează anunțarea în căutare internațională a clientului său

Avocatul lui Plahotniuc, comentează anunțarea în căutare internațională a clientului său

Avocatul lui Vladimir Plahotniuc, Vlad Roșca a declarat că nu cunoaște despre cererea de căutare internațională și interstatală de către CNA, emisă de Procuratura Anticorupție, din motiv că s-ar afla acum în România.

Vlad Roșca a declarat că se află în România la moment și nu cunoaște despre faptul că, candidatul său a fost dat în căutare internațională și interstatală de către CNA.

„Sînt în România, nu cunosc nimic despre asta”, a punctat Vlad Roșca.


Întrebat de ce clientul său nu s-a prezentat la audieri și cînd acesta o va face, avocatul fostului lider al PDM a specificat că nu cunoaște aceste detalii.

„Nu cunosc, nu pot să vă spun.”, a mai adăugat Roșca.

De menționat că la data de 9 octombrie curent, avocatul fostului deputat Vladimir Plahotniuc, a cerut procurorilor de la Procuratura Anticorupţie să amîne audierile cu cel puțin trei săptămîni, din motiv că Vlad Plahotniuc nu este în țară și nu se poate prezenta. Această solicitare a venit după ce Vlad Plahotniuc, a fost citat de Procuratura Anticorupție în contextul în care acesta are statut de bănuit într-un dosar penal - spălarea banilor, săvîrșită în proporții deosebit de mari.

Pe 10 octombrie curent procurorii anticorupție au cerut mandat de arestare pe un termen de 30 de zile pe numele lui Vlad Plahotniuc. La 11 octombrie curent, Judecătoria Chișinău a emis mandat de arest preventiv pe numele lui Vlad Plahotniuc.

Reamintim că Procuratura Anticorupție a emis un comunicat cu puțin timp în urmă prin care a anunțat că fostul lider PDM, Vladimir Plahotniuc a fost dat în căutare internațională și interstatală de către Centrul Național Anticorupție.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load