COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Avocaţii din Moldova îşi sărbătoresc ziua profesională

Avocaţii din Moldova îşi sărbătoresc ziua profesională

Avocaţii din Republica Moldova îşi sărbătoresc astăzi, 9 septembrie, ziua profesională, iar autorităţile le transmit mesaje de felicitare.

Ministra Justiţiei, Olesea Stamate, a menţionat că toate acţiunile pe care le întreprind avocaţii în activitatea lor profesională contribuie la consolidarea statului de drept în Republica Moldova şi la crearea unui mediu sănătos al justiţiei, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Tot în mesajul de felicitare, ministra Justiţiei menţionează că ,,Cetăţenii Republicii Moldova au nevoie de o apreciere justă a cazurilor, precum şi de o justiţie onestă şi echitabilă în care drepturile omului sînt o prioritate, iar dumneavoastră sînteţi printre promotorii cheie ale acestei sarcini deloc uşoare. De ziua profesională a avocatului, vă adresez sincere urări de sănătate, împliniri personale, noi realizări profesionale şi recunoştinţă din partea cetăţenilor”, se arată în mesajul de felicitare din partea ministrei Justiţiei, Olesea Stamate.

De asemenea, un mesaj de felicitare a transmis şi preşedintele Uniunii Avocaţilor din Moldova, Emanoil Ploşniţa. El şi-a îndemnat colegii să dea dovadă în continuare de responsabilitate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load