TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Avionul prăbușit cu 176 de pasageri la Teheran a zburat și la Chișinău

Avionul prăbușit cu 176 de pasageri la Teheran a zburat și la Chișinău

Avionul Boeing 737-8, din flota Ukraine International, prăbușit ieri la Teheran, efectua zboruri și pe aeroportul din Chișinău, ultimul dintre acestea avînd loc la 26 decembrie, în urmă cu exact două săptămîni.

Atunci aeronava identificată UR-PSR, a aterizat în seara zilei de 26 decembrie la Chișinău, de la Kiev, iar în dimineața următoarei zile a plecat spre capitala Ucrainei, transmite Noi.md cu referire la Cotidianul.


Avionul aflat în flota companiei ucrainene era unul destul de nou, fiind produs în iunie 2016. De atunci, aeronava a zburat doar pentru compania ucraineană.

Cauza prăbușirii aeronavei „Ukraine International” la Teheran, cu 176 de persoane al bord, ar fi incendiul de la unul din motoarele aeronavei, susține Qassem Biniaz, purtătorul de cuvînt al Ministerului iranian al Transporturilor.

Incendiul a izbucnit în timp ce aeronava se afla deja în zbor, susțin oficialii aeroportului Imam Khomeini din Teheran.

Potrivit oficialilor de la Kiev, 82 dintre pasagerii care și-au pierdut viața erau iranieni, 63 proveneau din Canada, 11 (dintre care 9 membri ai echipajului) erau ucraineni, 10 suedezi, 4 afgani, 3 germani și 3 britanici.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load