COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Avem primul deces provocat de coronavirus? O femeie revenită din Italia, găsită fără suflare

Avem primul deces provocat de coronavirus? O femeie revenită din Italia, găsită fără suflare

UPDATE: Ex-șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi, a venit cu o precizare la postarea sa în care spune că a fost sunat de rudele femeii decedate care i-au spus ca femeia ar fi murit în urma unei tumori.

”Am fost contactat de rudele doamnei decedate. Informația se confirma despre deces. Din spusele rudelor și nu am motiv pentru a nu ii crede, este ca a decedat în urma unei tumori. Da, și am mai fost informat ca a trecut și testele de rigoare și nu a fost confirmat COVID 19. Voi ruga ca toți cei care au preluat aceasta informație sa facă clarificările de rigoare”, scrie Vasiloi pe contul său de facebook.

21:00 - O femeie revenită recent din Italia a fost găsită moartă în casă. Anunțul a fost făcut pe Facebook de ex-șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi, care a menționat că oamenii din localitate sînt îngrijorați.

Potrivit lui Vasiloi, femeia avea 78 de ani și era din localitatea Lingura, raionul Cantemir, transmite noi.md cu referire la Știri.md.

”Către autorități, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova:


Azi, în localitatea Cîrpești, raionul Cantemir, a fost înmormîntată o doamnă care a fost găsită moartă în casă acum cîteva zile. A revenit din Italia săptămîna trecută.

Am fost întrebat de oameni care au participat la înmormîntare ce sa facă. Am spus că e nevoie de autoizolare totală și să anunțe autoritățile locale.

Lăsînd la o parte responsabilitatea cetățenilor, mă întreb despre responsabilitatea autorităților. Cine monitoriza această doamnă? Pentru ca așa ar trebui să fie. De pe 26 februarie, cîți cetățeni de-ai noștri au revenit din Italia? Și ei sînt monitorizați?

Nu trebuie să ne panicăm. Tot ce este necesar acum e să oferim răspunsuri la întrebările oamenilor din comunitate”, a notat Rosian Vasiloi.

Reamintim că astăzi, potrivit datelor oficiale, în Republica Moldova avem 23 de bolnavi de coronavirus.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load