Autospecialele oferite de Federația Rusă au ajuns la nordul Moldovei

Autospecialele oferite de Federația Rusă au ajuns la nordul Moldovei

Președintele Igor Dodon întreprinde astăzi o vizită de lucru în zona de nord a Moldovei, unde va transmite 6 autospecialele ”Kamaz” autorităților locale din raioanele țării, informează Noi.md.


În cadrul vizitei, șeful statului este însoțit de ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov. Prima destinație a fost municipiul Bălți, unde un autocamion a fost oferit Întreprinderii Municipale „Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți”.


Autospeciala multifuncțională urmează a fi utilizată pentru lucrările de deszăpezire, de eliminare a poleiului și de spălare a străzilor.


„Angajații întreprinderii au exprimat mulțumiri Federației Ruse pentru sprijinul acordat, menționînd că parcul de autospeciale din Bălți n-a fost completat de mai mulți ani. Am menționat că voi continua să întreprind acțiuni în vederea îmbunătățirii condițiilor de activitate și de trai a oamenilor din localitățile țării”, a declarat el.


Menționăm că 12 autospeciale ”Kamaz” au fost donate Republicii Moldova de către Federația Rusă, în urma înțelegerilor dintre cei doi șefi de state. Două unități de tehnică le-am înmînat ieri la Chișinău. Astăzi, cîte o autospecială va mai ajunge în raioanele Edineț, Briceni, Ocnița, Soroca și Florești.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load