TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Autorul „alertei cu slănină” din Chișinău explică gestul său (VIDEO)

Autorul „alertei cu slănină” din Chișinău explică gestul său (VIDEO)

Autorul alertei false cum bombă în sectorul Rîșcani al Capitalei este un bărbat de 36 de ani, originar din orașul Florești.

Aceste este învinuit pentru comiterea unui huliganism nu prea grav. Prin acțiunile sale, individul a sistat activitatea magazinului de telefonie mobilă și a organizației de creditare, transmite Noi.md.

Bărbatul și-a recunoscut vinovăția comunicînd că a recurs la așa gest din motiv că avea datorii la organizația de creditare iar magazinul de telefonie mobilă nu i-a oferit telefon în credit.


Învinuitul riscă o amendă de la 300 la 1 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 60 ore.

Amintim că, la data de 25 ianuarie, în jurul orei 19:00 din intenții hulihanice, a aruncat cîte un obiect confecționat artizanal, asemănător unui dispozitiv explozibil, în incinta unei organizații de creditare nebancară și în incinta unui magazin de telefonie mobilă, ambele amplasate pe str. Kiev din sect. Rîșcani.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului și toate serviciile specializate, pentru stabilirea circumstanțelor.

În urma examinării de către Secția Tehnico-Explozivă a CTC-EJ al IGP, s-a stabilit că obiectele sînt confecționat din produse alimentare și nu prezintă pericol.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load