COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Au dispărut camerele de supraveghere instalate pe sediul Procuraturii

Au dispărut camerele de supraveghere instalate pe sediul Procuraturii

Au dispărut nu doar democrații din sediul de lux de pe strada Armenească, dar și camerele de supraveghere instalate pe sediul Procuraturii, care le vegheau clădirea.

Procurorul general interimar afirmă că nu are idee cine le-a instalat și nici cine le-a scos. Democrații, la fel, se dau cu spatele la gard și cred că explicații trebuie să ofere procurorii.

Cele cîteva camere de pe sediul Procuraturii Generale au fost scoase la cîteva zile după ce echipa TV8 le-a filmat. Se întîmpla în luna august.


„Camerele nu aparțineau Procuraturii. Cine le-a scos nu cunoaștem. Urmează să verificăm”, spune procurorul general interimar.

Totuși, acum două săptămîni, într-un răspuns pentru TV8, procurorul general interimar a precizat că atunci cînd procurorii s-au mutat, aceste camera erau deja instalate pe clădire. Dar, pentru că utilajul a fost montat fără participarea Procuraturii, instituția nu dispune de documente care să arate cine a permis instalarea.

Pînă să devină sediul Procuraturii, adică pînă în noiembrie 2017, clădirea era gestionată de o direcție a Guvernului. Șeful acesteia afirmă că nu are vreo atribuție cu utilajul tehnic. Același lucru îl afirmă și democrații.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load