TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Aterizarea misterioasă a unui avion din SUA venit la Chișinău

Aterizarea misterioasă a unui avion din SUA venit la Chișinău

Pe 7 noiembrie, pe Aeroportul Internațional Chișinău a aterizat avionul Douglas DC-8-50, care a sosit în Moldova din SUA.


Potrivit Flightradar, bordul N782SP a decolat de la Aeroportul Internațional Piemont Triada, Greensboro, Carolina de Nord, transmite Știri.mdcu referire la Point.md.


Linerul a decolat spre Chișinău, însă serviciul Flightradar, care urmărește deplasarea avioanelor în întreaga lume, a încetat să mai afișeze datele de la bord chiar deasupra oceanului.


De menționat că, înainte de zborul spre capitala Moldovei, în ultimele două luni, avionul a zburat în Bahamas.


Surse de la Aeroportul Chișinău au confirmat pentru Point.md că aeronava cu numărul de la bord N782SP a aterizat într-adevăr la Chișinău.


Bordul aparține companiei americane Samaritan's Purse, o organizație non-profit umanitară internațională a creștinilor evanghelici.


Organizația a fost înființată în 1970 "pentru a răspunde nevoilor în zonele de criză din cadrul instituțiilor existente ale misiunii evanghelice și bisericilor naționale".


Revista Forbes a plasat Samaritan's Purse pe locul 26 pe lista celor mai mari 50 de organizații caritabile din SUA, cu venituri totale de 376 milioane de dolari.


În ce scop avionul a ajuns în Moldova și cine era la bordul lui, deocamdată nu se știe.
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load