TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Atenție, șoferi! Pe unele porțiuni de drum s-a format ghețuș

Atenție, șoferi! Pe unele porțiuni de drum s-a format ghețuș

Trei mii de tone de material antiderapant au fost împrăștiate pe drumurile naționale în această noapte de către întreprinderile rutiere din teritoriu.

Alți 171 de muncitori au început lucrări de patrulare, deszăpezire și combaterea a lunecușului. În total, au fost antrenate 177 de utilaje speciale.

Lucrările au început, după ce în ultimele 24 de ore pe teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi de pînă la minus șapte grade Celsius, iar în centrul țării, pe parcursul nopții, au început să cadă precipitații sub formă de lapoviță, care treptat s-au transformat în ninsori. Acestea s-au extins apoi în sudul republicii, scrie Noi.md cu referire la tv8.md.


„Toate sectoarele periculoase sînt monitorizate în permanență de către administratorii locali a drumurilor și după necesitate se intervine. Circulația rutieră pe drumurile naționale este asigurată”, informează Administrația de Stat a Drumurilor (ASD). Specialiștii atenționează că pe unele porțiuni de drum s-a format lunecuș.

Autoritățile recomandă șoferilor să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere, în special celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load