COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Atenție, elevi! Telefoane mobile vor fi interzise în timpul orelor

Atenție, elevi! Telefoane mobile vor fi interzise în timpul orelor

Începînd cu 1 septembrie, folosirea telefoanelor mobile de către elevi în timpul orelor va fi restricționată. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu în cadrul ședinței Colegiului lărgit al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Totodată, el a precizat că în acest an ”suma destinată educației a crescut cu aproximativ 1 miliard de lei”, subliniind că se va atrage o atenție sporită alimentației copiilor în școli și grădinițe, transmite NOI.md cu referire la sputnik.md.

Prim-ministrul i-a mulțumit echipei MECC pentru dedicație și implicare și a menționat că educația este prioritatea Guvernului.


De asemenea, șeful Cabinetului de Miniștri a precizat că este necesară evaluarea activității instituțiilor de cercetare și a universităților, în special a eficienței administrării bunurilor ce sînt în gestionarea lor.

Premierul a mai vorbit și despre problema lipsei manualelor în școli, despre calitatea educației în instituțiile de învățămînt superior. El s-a referit la necesitatea creșterii eficienței investiției banilor publici în cercetare și intenția Guvernului de a susține infrastructura Centrelor de tineret.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load