COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Atenție! Acces interzis în localitățile aflate în carantină

Atenție! Acces interzis în localitățile aflate în carantină

În preajma sărbătorilor Pascale oamenii sînt rugați să respecte recomandările autorităților în prevenirea și combaterea virusului COVID - 19.

Persoanele din afara localităților unde este regim de carantină nu vor putea merge în satele și municipiile unde a fost introdus regimul de carantină. Cerințele salvatorilor vin pentru a evita blocarea autoturismelor și oamenilor la posturile fixe instalate de autorități la intrarea în localitățile cu regim special.

Nicio persoană din afară nu va primi permisiunea de a intra în localitățile Carahasani și Talmaza, raionul Ștefan Vodă, municipiile Glodeni, Soroca și Ștefan Vodă, pentru a evita contaminarea cu COVID – 19.

Excepție sînt doar serviciile de urgență, dar și cele care mențin infrastructura localităților. Potrivit IGSU în municipiile și satele unde este instituit regimul de carantină activează 34 de salvatori cu 14 unități de tehnică.


Persoanele sînt rugate să rămînă acasă, să păstreze distanța socială și să anunțe autoritățile în caz de suspecție de infectare cu noul virus.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load