COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Astăzi sărbătorim Ziua funcționarului public

Astăzi sărbătorim Ziua funcționarului public

Astăzi în Republica Moldova este sărbătorită Ziua funcționarului public și cu această ocazie prim-ministrul R. Moldova Ion Chicu, a venit cu un mesaj de felicitare.

Stimați funcționari publici,

Pe 23 iunie sărbătorim Ziua Funcționarului Public. După 30 de ani de suveranitate avem oportunitatea de a decide ce învățăminte din trecut ne vor ajuta să facem Republica Moldova în viitor mai puternică și mai prosperă.

Pentru a avea o economie puternică avem nevoie de o clasă cît mai mare de oameni de afaceri talentați și dedicați, pregătiți să dezvolte întreprinderi și să creeze produse și servicii utile și să genereze valoare adăugată.


Pentru a avea un stat puternic și funcțional avem nevoie de o clasă de funcționari publici bine instruiți și dedicați, pregătiți să servească societatea și să creeze condiții maximal prielnice pentru viață, pentru dezvoltarea personală și pentru lansarea și administrarea afacerilor.

Societatea așteaptă de la dumneavoastră să fiți puternici și stabili, onești și devotați serviciului, inspirați și predictibili. Funcționarul public trebuie să genereze siguranță în prezent și încredere în viitor.

Dumneavoastră sînteți structura de rezistență a statului – sînteți cei care trebuie să fie în stare să reziste la orice presiune, păstrînd funcționale normele legale naționale”, se arată în mesajul premierului.

Totodată acesta a mulțumit pentru serviciul prestat zilnic și, totodată, a îndemnat funcționarii să lucreze pentru îmbunătățirea stării lucrurilor.

”Vă îndemn să ne concentrăm împreună pe obiectivul de a face serviciile publice mai calitative și mai accesibile.

Judecătorii noștri sînt oamenii – și scopul nostru zilnic este ca tot mai mulți oameni să rămînă satisfăcuți de la interacțiunea cu statul. Vă doresc sănătate și bunăstare în case, pace și lumină în suflete și cît mai multe înălțimi calitative atinse în parcursul dumneavoastră profesional”, a scris Chicu.

La rîndul său, primarul general al capitalei, Ion Ceban a scris că doar cu ajutorul funcționarilor publici un stat se poate dezvolta.

”Felicitări tuturor celor care muncesc pentru cetățeni și comunitate.

De munca dumneavoastră depinde dezvoltarea satelor, orașelor și a țării.

Dedicație, perseverență, atitudine și multe realizări în toate vă doresc.

Împreună sîntem, pentru a reuși.

Cu respect, Ion Ceban, primar general al municipiului Chișinău!”, se arată în mesajul edilului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load