Astazi este Ziua Mondiala a Dansului (FOTO)

Astazi este Ziua Mondiala a Dansului (FOTO)

Astazi este Ziua Mondiala a Dansului, zi care încurajează promovarea dansului dincolo de bariere etnice, politice sau culturale, pentru a-i reuni pe toţi iubitorii acestei arte şi pentru a-i da locul cuvenit în toate sistemele de educaţie.


Cu această ocazie, consilierul prezidențial, Corneliu Popovici a participat la concertul festiv organizat de colectivele de dansuri pentru copii din municipiul Chișinău, ediția a XV-a.


”În cadrul ceremoniei de ianaugurare, am transmis mesajul Președintelui Republicii Moldova, domnul Dodon Igor, adresat tuturor participanților și oaspeților acestui deja tradițional și foarte așteptat eveniment cultural.


Am adresat calde felicitări comunității coregrafice din țara cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului, împreună cu alese gânduri de prosperare continuă și afirmare în arta care cere sacrificiu și un enorm efort fizic, intelectual și sentimental – DANSUL”, a scris consilierul într-o postare pe pagina sa de facebook.


În cadrul festivității, în semn de apreciere a meritelor deosebite în domeniul artei coregrafice și teatrale, Popovici a înmânat Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova conferită doamnei Elfrida KOROLIOVA – doctor în studiul artelor, unul din colaboratorii ştiinţifici principali ai Academiei de Ştiinţe a Moldovei, autor a 12 monografii şi în jur de 100 de articole publicate în Moldova şi peste hotare.


 Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load