COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Astăzi este Ziua Mondială a Dansului

Astăzi este Ziua Mondială a Dansului

Astăzi, 29 aprilie, este Ziua Mondială a Dansului, și cu această ocazie, consilierul prezidențial în domeniul educației, culturii și cercetării, Corneliu Popovici, a felicitat întreaga comunitate coregrafică, urîndu-i să aibă parte de generații de artiști talentați.

„Celebrarea Zilei Mondiale a Dansului reprezintă un mesaj de solidaritate, pace și prietenie între oamenii din întreaga lume. Astăzi, mai mult ca oricînd, prin dans redescoperim puterea de a visa, de a zîmbi, de a ne mișca în ritmul gîndurilor, creînd adevărate punți între suflete”, scrie Corneliu Popovici pe pagina sa de Facebook.

Consilierul i-a felicitat pe toți dansatorii din țara noastră, venind cu gînduri alese: „Cu acest frumos prilej adresez calde felicitări comunității coregrafice din țară, împreună cu alese gînduri de prosperare continuă și afirmare în arta care cere sacrificiu și un enorm efort fizic, intelectual și sentimental – DANSUL. Felicitări întregii comunități coregrafice! La mulți ani și la multe generații de artiști talentați”, a mai scris Popovici.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load