UPDATE: Declarații privind ambulanța surprinsă transportînd brazi (VIDEO)

UPDATE: Declarații privind ambulanța surprinsă transportînd brazi (VIDEO)

Update 15:12 - Autosanitara surprinsă transportînd brazi aparține Substației de Asistență Medicală Urgentă Criuleni.


Pe acest caz, administrația Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a dispus pornirea unei anchete de serviciu, datele preliminare pe moment fiind următoarele: în ziua respectivă, autoambulanța nu era încadrată în activitatea de desevire a solicitărilor, se deplasa de la deservirea tehnică din orașul Chișinău spre Criuleni.


Din spusele șoferului, bradul a fost ridicat de pe marginea drumului pentru a fi utilizat în caz de necesitate (împotmolirea în zapadă), avînd în vedere condițiile meteorologice din acea zi.


10:01 - Așa ceva sigur nu ai văzut! S-a dovedit că și brazii au nevoie de ajutorul medicilor de pe ambulanță.


Un șofer a surprins în trafic o ambulanță catre transporta brazi, asta pe lîngă faptul că aceasta a ignorat culoarea roșie a semaforului și a încălcat regulile de circulație.


„Undeva un pacient așteaptă ambulanța, iar ea în acest timp duce BRAZI! (cu încălcarea regulilor de circulație)”, a scris internautul care a publicat imaginile video pe o rețea de socializare. 


Inspectoratul Național de Patrulare al IGP s-a autosesizat în urma unei postări apărute pe rețele de socializare, unde şoferul unei ambulanțe încalcă RCR. 


 

 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load