COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Artiști din Moldova și din toată lumea au cîntat pentru combaterea COVID-19 (VIDEO)

Artiști din Moldova și din toată lumea au cîntat pentru combaterea COVID-19 (VIDEO)

sîntem în diferite părți ale acestei planete, cetățeni ai diferitor țări, oameni cu diferite valori și credințe, dar ceva ne unește pe toți – și aceasta nu este doar pandemia care a luat viața a mii de oameni. Acest lucru ni l-au transmis 140 de artiști din întreaga lume, care s-au unit într-o singură voce și au cuprins cu emoție tot Pămîntul.

13 membri ai corului La La Play Voices din Republica Moldova au participat în cadrul proiectului global care a unit 140 de muzicieni din 30 de țări, sub egida rețelei globale de orchestre „Better Together”. În această perioadă de autoizolare din cauza pandemiei de COVID-19, tinerii au interpretat „Odă Bucuriei” de Ludwig van Beethoven, care este și imnul Uniunii Europene, scrie zugo.md.

Andrei Chistol, secretarul de stat în domeniul culturii: „Nu poate decît fi apreciat ca un gest deosebit cu valoare adăugată prin creativitate proiectului și a mesajului global pozitiv”.


Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Suediei în Republica Moldova, E.S.Anna Lyberg: „Este minunat să vezi cum copiii și tinerii din întreaga lume se conectează prin muzică, mai ales în aceste momente dificile. Și sînt convinsă că această perioadă provocatoare va fi folosită ca o lecție de viață de către toți copiii și tinerii, care-i modelează și impulsionează să devină oameni mai puternici și plini de compasiune fiind gata să-și aducă contribuția pentru a salva lumea”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load