COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Armata Națională anunță cîte cazuri de COVID-19 a înregistrat

Armata Națională anunță cîte cazuri de COVID-19 a înregistrat

Pe perioada pandemiei, în Armata Națională au fost înregistrate 65 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, 18 persoane din numărul total de militari și angajați civili contaminați fiind deja tratate și externate.

Alte 42 de persoane continuă să fie internate în Spitalul Clinic Militar Central și instituțiile medicale civile, iar cinci angajați urmează tratament la domiciliu, aceștia manifestînd forme ușoare ale bolii.

În contextul situației epidemiologice din Armata Națională, în dimineața zilei de ieri, ministrul Apărării Alexandru Pînzari a mers la Spitalul Clinic Militar pentru a se interesa de starea sănătății celor internați, dar și a verifica condițiile de lucru ale efectivului medical al instituției, transmite unimedia.info.


Reieșind din considerentul că peste 20 de cazuri din numărul total de îmbolnăviri cu noul coronavirus sînt înregistrate în Brigada de infanterie motorizată „Moldova”, ministrul Apărării a efectuat ieri o vizită de urgență în garnizoana Bălți.

„Astăzi am întreprins o vizită de urgență în nordul țării, vizită planificată din timp. Fiind inopinat invitat în Plenul Parlamentului, nu am putut să mă prezint. Sunt deschis spre comunicare cu toți cetățenii, așa precum am fost de fiecare dată”, a menționat Alexandru Pînzari ieri pe pagina sa de facebook.

Amintim că ieri ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, a fost chemat în plenul Parlamentului, pentru a fi audiat cu privire la plecarea la Moscova a unui contingent de militari.

Totodată, precizăm că în total, Ministerul de Interne al Republicii Moldova are 256 angajați infectați, din acest număr 140 s-au tratat, o persoană a decedat, iar 115 urmează tratament.

În Republica Moldova, pînă la această oră, avem 13106 cazuri confirmate de Covid-19, dintre care 7525 de persoane recuperate și 449 de decese.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load