COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Armata luptă cu inundațiile din țară (FOTO)

Armata luptă cu inundațiile din țară (FOTO)

Armata Naţională acordă ajutor la înlăturarea consecinţelor inundaţiilor din ultimele zile în satul Speia, raionul Anenii Noi.

La indicaţia ministrului Apărării Alexandru Pînzari şi la solicitarea venită din partea autorităţilor publice locale, 35 de militari cu patru unităţi de tehnică specială din compania a 2-a a Forţelor de Menţinere a Păcii din Varniţa s-au deplasat în prima jumătate a zilei în localitate, unde participă la înlăturarea masei lemnoase de pe teritoriul acesteia, care a fost afectată de ploile torenţiale înregistrate în regiune.

„Nouă ne pasă de cetăţenii noştri şi de siguranţa acestora. Iată de ce, atunci cînd avem solicitări de acest gen să venim în ajutor, nu ezităm să o facem în limita posibilităţilor. Armata Naţională dispune de forțe și mijloace pregătite să intervină, la solicitarea autorităților publice locale, pentru lichidarea efectelor inundaţiilor. Militarii noștri au fost şi sînt acolo unde oamenii au nevoie de ei”, a menţionat ministrul Alexandru Pînzari.


Potrivit ministrului Apărării, militarii vor continua să acţioneze în localitate, pînă la finalizarea lucrărilor de înlăturare a consecinţelor inundaţiilor survenite în rezultatul creşterii nivelului apei în rîul Nistru.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load