COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Arhitect: Calitatea clădirilor noi din Moldova nu poate fi discutată la modul general

Arhitect: Calitatea clădirilor noi din Moldova nu poate fi discutată la modul general

Dacă astăzi în Moldova, în procesul de construcție este respectată legislația în vigoare, atunci aceste clădiri vor fi apriori sigure și nu vor exista probleme cu ele, a spus arhitectul Denis Nedeoglo.

El a exprimat această opinie într-un comentariu exclusiv pentru portalul eNews, subliniind faptul că fiecare caz trebuie discutat aparte și nu trebuie de generalizat.

„Astăzi, Ministerul Economiei și Infrastructurii a creat un grup de lucru pentru a clarifica situația din domeniul construcțiilor, în special, pentru a identifica neajunsurile din actele normative. Acele clădiri noi care au fost construite cu respectarea tuturor standardelor și procedurilor legale, respectă în totalitate nivelului necesar de securitate.


Calitatea actualelor clădiri noi din Moldova nu poate fi discutată în termeni generali. Dacă e să vorbim la această temă - atunci despre fiecare clădire în parte. Ele toate sînt diferite.

O altă întrebare este măsura în care un dezvoltator sau altul a respectat regulile și normele. Dacă într-un anumit caz există îndoieli, cu acesta ar trebui să se clarifice specialiștii competenți. Dar, în general, principiul este următorul: dacă astăzi în Moldova, în procesul de construcție este respectată legislația în vigoare, atunci aceste clădiri vor fi apriori sigure și nu vor exista probleme cu ele”, consideră arhitectul.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load