COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

API a cerut 18 000 lei pentru a publica informații despre COVID-19

API a cerut 18 000 lei pentru a publica informații despre COVID-19

Asociația Presei Independente, al cărei director este Petru Macovei, a cerut 18 mii de lei de la Ministerul Sănătății pentru a publica, în mai multe ziare regionale, informații despre prevenirea răspîndirii noului coronavirus.

Postul de televiziune Publika TV a publicat conversațiile electronice referitoare la acest subiect, dintre agentul de vînzări şi reprezentantul ministerului, care demonstrează că oferta financiară a avut loc.

Macovei se scuză, spunînd că angajatul lor a comis o greșeală şi că Asociația nu ar percepe bani pentru publicarea informațiilor despre acest subiect.

Pe de altă parte, președintele API, Veaceslav Perunov, nu vede o problemă ca ziarele regionale să perceapă bani de la minister.


"Nu văd nimic ilegal în această privință ca, atunci cînd te adresezi la minister pentru publicarea unei informații, ziarele să perceapă pentru asta bani. Sursele de informare în masă, în special cele regionale, se află într-o situație dificilă şi să-i critici pentru faptul că cer bani pentru serviciile lor, doar nu sînt voluntari, cred că nu este corect", a subliniat Perunov.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load