COVID-19 în MOLDOVA

Apă-Canal Chişinău promite să lichideze toate avariile înregistrate

Apă-Canal Chişinău promite să lichideze toate avariile înregistrate

Pe parcursul zilelor de sîmbătă şi duminică, 26-27 octombrie 2019, angajaţii S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” au remediat 71 de avarieri la reţelele de apeduct, cu diametrele cuprinse între 50-300 mm, scrie Noi.md

Totodată, conform celor 36 de fişe de lucru deschise, au fost realizate lucrări de înlăturare a blocajelor la reţelele de canalizare.

Pentru ziua de 28 octombrie curent, Departamentul dispecerat a deschis 52 de fişe de lucru pentru executarea lucrărilor de lichidare a avarierilor la reţelele de apă, produse pe mai multe străzi din capitală. De menționat că, 49 de adrese sînt luate în lucru și vor fi reparate pînă la sfîrșitul zilei. În scopul executării lucrărilor de remediere a avarierilor la reţele, pe cîteva străzi sînt prevăzute deconectări de apă (vezi rubrica Deconectări pe site-ul întreprinderii – www.acc.md).


De rînd cu remedierea reţelelor de apă, pe parcursul zilei de azi, este prevăzută executarea unui şir de lucrări la reţelele de canalizare, la care sînt înregistrate 57 de situaţii de avariere.

Echipele de intervenţie depun eforturi sporite pentru ca toate avarierile sau deranjamentele apărute în sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare să fie remediate în timp util, iar consumatorii să poată beneficia de serviciile întreprinderii la parametrii optimali.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load