Anunț important pentru moldovenii din Ucraina (FOTO)

Anunț important pentru moldovenii din Ucraina (FOTO)

La 20 aprilie, funcționarul consular al Ambasadei Republicii Moldova în Ucraina va realiza o deplasare la Lvov pentru a le acorda asistență consulară moldovenilor din această regiune.


Despre aceasta, au fost informate si autoritățile regionale ucrainene în cadrul întrevedrii ambasadorului Republicii Moldova în Ucraina, Ruslan Bolbocean, cu președintele Administrației Regionale de Stat Lvov, Oleg Siniutka, notează Noi.md.


Informații cu privire la ora și adresa locului unde se vor presta servicii consulare pot fi aflate contactînd misiunea diplomatică a Republicii Moldova la Kiev.


Acordarea asistenței consulare ,,în teren” face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine”, inițiat la finele anului 2008 de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari pentru a presta servicii consulare „în teren”, inclusiv pe teritoriul statelor de acreditare prin cumul, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.


Calitatea serviciilor consulare moldovenești prestate în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată AICI.


 Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load