COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Anunț important pentru migranții din Rusia!

Anunț important pentru migranții din Rusia!

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă a reluat integral activitatea privind prestarea serviciilor consulare, transmite Noi.md.

Potrivit reprezentanței diplomatice a RM în Federația Rusă, serviciile consulare vor fi prestate atît fără înscriere în prealabil, cît și cu înscriere în prealabil, în baza programării online.

Astfel, fără înscriere în prealabil, de luni pînă vineri, de la orele 08.30 pînă la 13.00 vor fi prestate servicii consulare pe probleme privind perfectarea titlurilor de călătorie, perfectarea actelor notariale, solicitări de cazier judiciar, solicitări de certificate de stare civilă, solicitări de certificate cu caracter informațional, perfectarea pașaportului de călătorii în străinătate.

În același timp, cu înscriere în prealabil în baza programării online (din 01.07.2020) - https://ambasada-r-moldova-in-f-rusa.reservio.com/, de luni pînă vineri de la orele 08.30 pînă la 13.00, cetățenii moldoveni în Rusia vor primi servicii de consultații privind perfectarea buletinului de identitate, renunțarea la cetățenie, dobândirea cetăţeniei prin recunoaştere, redobândirea cetăţeniei, perfectarea emigrării autorizate, depunerea cererii pentru înregistrarea căsătoriei, transcrierea actelor (de naștere/căsătorie/divorț/deces)


Accesul în incinta Secției Consulare va fi asigurat doar cu respectarea următoarelor condiții: purtarea măștilor de protecție și a mănușilor; absența simptomelor (temperatură ridicată, tuse); menținerea distanței sociale (>1,5 m). Persoanele care însoțesc solicitanții serviciilor consulare nu vor avea acces în sediul oficiului consular.

Totodată, Ambasada recomandă cetățenilor respectarea cerințelor autorităților ruse vizavi de deplasările pe teritoriul Federației Ruse.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load