COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ansamblul de dansuri populare „Joc”, în vizită la Președintele Moldovei (FOTO)

Ansamblul de dansuri populare „Joc”, în vizită la Președintele Moldovei (FOTO)

Ansamblu Academic Național de dansuri populare „Joc” a venit în vizită la Președintele Moldovei, Igor Dodon, pentru a exprima recunoștință instituției prezidențiale pentru suportul acordat în vederea participării la Festivalul Internațional Folcloric „Dobrovidenie”, desfășurat recent la Sankt Petersburg, transmite Noi.md.

Colectivul artistic a fost impresionat de buna organizare și desfășurare a Festivalului de talie mondială și au mulțumit pentru șansa oferită de a evolua, după mai bine de 30 de ani, pe marea scenă din capitala de nord a Rusiei și de a ne reprezenta țara la Festival.

De asemenea, artiștii au efectuat și o excursie prin sediul Președinției, unde au avut oportunitatea să viziteze sălile de lucru, cele cu o semnificație istorică aparte, precum și biroul Președintelui.


Igor Dodon a exprimat mulțumiri colectivului pentru evoluția spectaculoasă de la Sankt Petersburg unde au cules ropote de aplauze și i-a asigurat de susținere plenară și pe viitor, inclusiv pentru a participa la turnee naționale și internaționale.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load