COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Angajații SFS, puși să se iscălească într-un registru pentru a se proteja de coronavirus

Angajații SFS, puși să se iscălească într-un registru pentru a se proteja de coronavirus

Un angajat al Serviciului Fiscal de Stat cere ca autoritățile să i-a atitudine și să limiteze primirea cetățenilor, informează Noi.md.

Potrivit unei scrisori parvenite la adresa redacției, angajații SFS nu sînt în nici un fel protejați de această pandemie, mai mult decît atît măsurile de prevenție al coronavirusului se limitează la iscălirea într-un registru, unde sînt indicate ”din cap” datele privind temperatura corpului angajaților.

”Vreau să vă povestesc cum se “iau” s-au mai bine spus despre iresponsabilitatea totală a unor conducători din unele subdiviziuni ale serviciului fiscal de stat. Eu activez de multi ani în cadrul Serviciului Fiscal de Stat la Bălți. Avînd în vedere ultimele evenimente ce privește răspîndirea a COVID-19, și avînd în vedere practica din trecut cînd un coleg de la noi s-a infectat cu tuberculoză la serviciu în timpul cînd primea cetățenii, eu am contactat azi dimineață SFS pe telefonul 022-823353 , și am încercat să aflu ce măsuri se întreprind anume pentru a proteja colaboratorii și a preveni răspîndirea virusului între colaboratorii SFS care sunt în contact direct cu cetățenii(inclusiv cu cei bolnavi). La ce doamna de la celălalt capăt al firului mi-a comunicat, că toți colaboratorii SFS sunt dotați cu măști, cu soluții de dezinfectare, și altele”, se arată în mesajul angajatului.

Totodată acesta spune că în realitate nici măști și în genere nici o măsură nu se întreprinde.


”Umblă prin birou o colegă, ne dă un registru , în care fiecare colaborator trebuie să indice ce temperatură are. E de menționat faptul, că temperatura se indică din pod, deoarece nu este măsurată temperatura, deoarece nici termometre nu sunt. Fiecare indică ce îi vine prin cap. Care vor fi urmările , în cazul în care noi ne vom îmbolnăvi, deoarece persoanele infectate și care nu respectă indicațiile specialiștilor de autoizolare, vin zilnic la primire la noi la SFS ? poate e cazul de limityat primirile cetățenilor ?”, mai scrie în mesaj.

Reamintim că potrivit ultimelor date, în prezent, în țara noastră au fost înregistrate 4 cazuri de coronavirus.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load