Angajaţii S.A. „Apă-Canal Chişinău” au ieșit la ”subotnik” (FOTO)

Angajaţii S.A. „Apă-Canal Chişinău” au ieșit la ”subotnik” (FOTO)

Dis-de dimineață, circa 100 de angajații ai S.A. ,, Apă-Canal Chișinău”, echipați cu mănuși, saci de polietelenă, dar și unelte necesare au continuat salubrizarea albiei rîului Bîc, scrie Noi.md.


După ce ieri, au curățit albia rîului în perimetrul străzilor str. Pușkin și str. Mihai Viteazu, astăzi lucrările au continuat în perimetrul străzilor Pușkin și Ismail. 


După ore de muncă, angajații au reușit să scoată de pe așa-zile insule de pe rîul Bîc, sute de sticle din plastic, roți din caucic, diverse articole din metal. 


După încheierea lucrărilor, albia rîului Bîc a devenit mai curată și mai îngrijită. Administrația furnizorului de apă speră că prin asemenea acțiuni, oamenii vor conștientiza, cît de important este menținerea rîului într-o stare curată. 


Menționăm, că Campaniei de salubrizare de primăvară a rîului Bîc ,,Iubește-ți rîul! ” face parte din cadrul acțiunilor dedicate Zilei Mondiale a Apei, care se sărbătorește pe 22 martie curent.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load