Angajaţii din instituţiile de învăţămînt din Moldova care vor primi cîte 25.000 de lei

Angajaţii din instituţiile de învăţămînt din Moldova care vor primi cîte 25.000 de lei

25 de învățători de informatică din țară vor beneficia de burse în valoare de 25 000 de mii de lei fiecare, notează Noi.md.


Aceștia au fost premiat în cadrul Programului ,,Burse de Excelență pentru profesorii în IT”, aflat la ediția a IV-a. Pe lîngă premiul bănesc, învățătorii vor primi și cîte un laptop.


Finaliștii  au fost selectați din cei 40 de participanți care au aplicat la concurs, din 20 de regiuni ale țării.


Programul „Burse de Excelență pentru profesorii în IT” este implementat de către Centrul de Informații Universitare, cu suportul unei companii de telefonie mobilă, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.


Grupul țintă al programului sînt învățătorii de informatică din gimnazii și licee, cu vîrsta de pînă la 40 de ani inclusiv. Scopul proiectului este de a promova și susține educația digitală în instituțiilor învățămînt general din țară.


Pînă în prezent, prin intermediul programului au beneficiat de burse alte 70 de cadre didactice, care în prezent își continuă activitatea didactică în gimnaziile și liceele din regiunile Republicii Moldova. În total, finaliștii celor patru ediții instruiesc aproximativ 46 000 de elevi.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load