COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Andrei Năstase: Spațiul virtual nu va mai fi inundat cu fake-uri

Andrei Năstase: Spațiul virtual nu va mai fi inundat cu fake-uri

Premieră în comunicare. Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a lansat în premieră pentru comunicarea politicienilor din Republica Moldova, aplicația destinată telefoanelor mobile, cu același nume ”Andrei Năstase”.

Noua tehnologie de comunicare politică presupune trecerea de la abordarea în masă, nediferențiată către abordarea personalizată. „Comunicarea direcționată către alegător devine o condiție sine qua non în contextul în care fluxurile de știri false inundă spațiul informațional și derutează alegătorul”, a menționat Năstase.

„Acesta va fi un antidot împotriva energiilor toxice, a propagandei și dezinformării, care capătă amploare în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. În felul acesta spațiul virtual nu va mai fi inundat cu fake-uri de genul „Chișinăul va fi concesionat arabilor pentru 50 de ani”, a declarat liderul Platformei DA, făcând astfel referință la o știre falsă din campania pentru alegerea primarului municipiului Chișinău din 2018.

Aplicația este GRATUITĂ și poate fi descărcată, chiar din acest moment, de pe cele două platforme globale dedicate unor astfel de instrumente de comunicare, AppStore și GooglePlay.

Cei care au telefoane mobile Apple, pot intra în AppStore, pe telefonul lor, și să tasteze numele aplicație, Andrei Năstase.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load