COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Anchetă internă pe numele șefului Procuraturii Anticorupție

Anchetă internă pe numele șefului Procuraturii Anticorupție

După ședința de astăzi a Consiliului Superior al Procurorilor, șeful Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo, a fost rugat să comenteze acuzațiile la adresa lui Viorel Morari privind îmbogățirea ilicită.

După ce în presă au apărut informații potrivit cărora șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, ar fi acumulat avere în mod fraudulos, procurorul general a fost rugat să se pronunțe la acest subiect. Alexandr Stoianoglo a precizat că s-a autosesizat în acest sens.

”Am văzut și ne autosesizăm. Avem procedură -o anchetă internă va fi inițiată”, a declarat șeful Procuraturii Generale.


Alexandr Stoianoglo a fost întrebat dacă Viorel Morari ar putea să-și piardă funcția în urma verificărilor.

”Orice persoană care a încălcat legea va fi trasă la răspundere, inclusiv procurorii. Nu avem oameni cu imunitate”, a precizat procurorul general.

Ieri în presă au apărut informații potrivit cărora șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, ar deține afaceri de milioane în satul său de baștină Țaul din raionul Dondușeni. Morari este acuzat de legături cu o grupare care ar încearca să preia controlul asupra unor procese economice și politice din țară, în scop de îmbogățire ilicită. Șeful Procuraturii Anticorupție a negat acuzațiile și a menționat că este ținta unei campanii de denigrare.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load