COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Amenzi de peste 120 mii de lei, aplicate la vamă în doar șapte zile

Amenzi de peste 120 mii de lei, aplicate la vamă în doar șapte zile

Pe parcursul săptămînii trecute, 285 de persoane au fost documentate, după ce au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova.

Totodată, în aceeași perioadă, au fost declanșate 23 de consemne, dintre care un consemn pe Interpol și 22 conform informațiilor parvenite din partea autorităților de ocrotire a normelor de drept naționale.

În decursul săptămînii precedente, șase cetăţeni străini, dar și 11 mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

În ultimele șapte zile, la vamă, au fost întocmite 76 de procese verbale și chitanțe, cu aplicarea amenzilor în sumă de 124 350 și încasarea amenzilor de 48 625 lei.


Pe parcursul săptămînii trecute, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 16 916 traversări, iar valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 10 876 traversări. Cea mai ”activă” frontieră a fost cea cu România, 56% din totalul de traversări s-au semnalat în punctele de trecere situate la granița moldo-română.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load