COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alți doi călugări de la mănăstirea din Chițcani, infectați cu noul coronavirus

Alți doi călugări de la mănăstirea din Chițcani, infectați cu noul coronavirus

Alte două cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost depistate la mănăstirea de călugări Noul Neamț din satul Chițcani, regiunea transnistreană. Anunțul a fost făcut de către așa-zisului Minister de Interne de la Tiraspol.

Numărul total al călugărilor infectați a ajuns la 13. Pacienții nu au deocamdată simptome specifice COVID-19. Aceștia trec cursul de tratament într-un spital din raionul Slobozia. Tot acolo au fost internate și rudele unuia dintre călugări, după ce au fost testate pozitiv. Este vorba despre tata și sora acestuia.

Ceilalți călugări ale căror teste au arătat un rezultat negativ rămîn în continuare în mănăstire. Peste șase zile ei vor fi testați repretat. Potrivit aceleiași surse, pe teritoriul mănăstirii permanent se efectuează dezinfectarea. Menționăm că, acum două zile, 4 iulie, în mănăstirea Noul Neamț erau 11 călugări infectați.


Pînă la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 17 814 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1 265 în regiunea transnistreană. Lupta cu noul coronavirus au pierdut 588 de cetățeni. Din numărul total de pacienți, 11 047 au fost tratați.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load