COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alte patru decese, înregistrate pe parcursul zilei de astăzi

Alte patru decese, înregistrate pe parcursul zilei de astăzi

Încă patru persoane au murit din cauza COVID-19, în R. Moldova. Este vorba despre trei bărbați și o femeie, anunță ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 77 ani, din r-nul Glodeni, internat la IMSP Spitalul Clinic Bălți pe data de 27.04.2020. Acesta mai suferea de diabet zaharat tip II, obezitate gr. III, hipertensiune arterială gr. III.

Lupta cu temutul virus a pierdut-o și un bărbat de 80 ani, din mun. Bălți, internat la IMSP Spitalul Clinic Bălți, pe data de 22.04.2020. În moemntul internării, acesta avea angina pectorală, edem pulmonar și encefalopatie discirculatorie stadiu II.


Și în Ceadîr-Lunga a decedat un bărbat. Acesta avea 46 ani și avea obezitate gr. II, dar și hipertensiune arterială gr. II.

Cea de-a patra persoană decedată astăzi este o femeie de 65 ani, din mun. Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican, pe data de 28.04.2020. Femeia suferea de insuficiență renală cronică, cancer abdominal și hipertensiune arterială gr. III.

Pîna la ziua de azi, 1423 persoane au fost tratate, iar 132 persoane au decedat din cauza COVID-19.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load