COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alte 3 persoane răpuse de complicațiile provocate de COVID-19 în Moldova

Alte 3 persoane răpuse de complicațiile provocate de COVID-19 în Moldova

Alte 3 persoane au fost răpuse de complicațiile provocate de COVID-19 în Republica Moldova. În acest fel numărul persoanelor decedate a ajuns la 331.

O femeie de 65 ani, din Bălți. Internată la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială, obezitate gr. III.

Un bărbat de 78 ani, din raionul Strășeni. Internat la data de 19 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie mixtă hipoxică și discirculatorie gr. III.


Bărbat de 71 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 5 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă bronhopneumonie cronică, diabet zaharat, obezitate gr. III.

Amintim că astăzi 6 iunie au fost confirmate 264 cazuri noi de COVID-19 în Moldova. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 9511 cazuri.

Alte 210 persoanelor au fost tratate în ultimele 24 de ore, numărul total persoanelor care s-au tratat de noul coronavirus au ajuns la 5 450 de oameni.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load