Alexandru Jizdan are un mesaj pentru Andrei Năstase

Alexandru Jizdan are un mesaj pentru Andrei Năstase

Fostul ministru al afacerilor interne, Alexandru Jizdan, a lansat un mesaj dur către actualul șef al MAI, Andrei Năstase. Acesta a reacționat după ce Năstase a organizat astăzi o conferință de presă.


Jizdan spune că atunci cînd a venit cu propuneri de ajustare a cadrului legal, opoziția a strigat în gura mare că guvernarea încearcă să monitorizeze viața privată a oamenilor din țară.


„Și dacă tot ești cu atîta grijă față de oameni și spui că vei continua inițiativele bune, trebuie să te anunț că MAI are deja un concept al unui proiect „Safe City”, inspirat din cele mai bune practici europene. Este un proiect vital pentru oraș. Nu aveți decît să-l revedeți și să-l duceți la bun sfîrșit. Fapte, nu vorbe, asta vor oamenii”, a scris fostul ministru pe rețelele de socializare.


De asemenea, Jizdan l-a apostrofat pe Năstase că Ministerul Afacerilor Interne nu este o scenă de protest.


„Ministerul Afacerilor Interne nu este o scenă de protest, iar jocurile pe care le impui vor aduce urmări grave. Dezbinarea care are loc acum în interiorul instituției se va simți în scurt timp, dar știu că nu-ți pasă, interesul tău e să te răzbuni”, a mai spus actualul deputat democrat.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load