COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alcool și țigări de contrabandă, găsite în urma unor raiduri la Piața Centrală

Alcool și țigări de contrabandă, găsite în urma unor raiduri la Piața Centrală

Poliția capitalei a deconspirat un grup de persoane care se ocupa cu contrafacerea și comercializarea produselor alcoolice și de tutungerie în Chișinău, notează Noi.md.

Gruparea a fost destructurată în cadrul măsurilor de prevenire şi combatere a traficului ilicit de mărfuri, precum şi contrafacerea băuturilor alcoolice pe teritoriul capitalei.

Pe 17 septembrie poliţiştii au descins cu verificări în zona din preajma „Piații Centrală”, unde au depistat băuturile alcoolice cît și produse de tutungerie fără acte de proveniență și timbru de acciz. Totodată în urma verificărilor, polițiștii au ridicat 600 de țigări și 160 litri de produse alcoolice.


Toate probele au fost ridicate şi depozitate pînă la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor cît și persoanele implicate. Valoarea estimativă a produselor alcoolice și de tutungerie depistate și ridicate de forțele de ordine, constituie 20 500 lei.

Conform legislației în vigoare, persoanele găsite vinovate riscă amenzi pînă la 15 000 lei.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să procure produse doar din magazinele autorizate prin lege, întrucît îşi pun în pericol viaţa şi sănătatea, procurînd băuturi alcoolice din puncte neautorizate.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load