Air Moldova oferă bilete de avion la prețuri promoționale de la 69 de euro

Air Moldova oferă bilete de avion la prețuri promoționale de la 69 de euro

În perioada 1 și 7 martie 2018 Compania Aeriană de Stat «Air Moldova»oferă bilete de avion la prețuri promoționale, de la 69 de euro într-o direcție, cu taxe incluse.

Potrivit comunicatului Companiei Aeriene, oferta este valabilă pentru zborurile efectuate în perioada 8 martie - 27 octombrie 2018, pentru următoarele zboruri directe, operate de Air Moldova spre / dinspre orașele: Bologna - de la 69 euro; Roma - de la 69 de euro; Larnaca - de la 79 de euro; Atena - de la 69 de euro; Barcelona - de la 79 de euro; Madrid - de la 79 de euro. Numărul locurilor în baza ofertei este limitat.

Biletelepot fi procuratela prețul special atîtpe site-ul www.airmoldova.md cîtşi la agenţiileCompanieiAeriene«Air Moldova, precumşila celeautorizateatîtdin ţară, cîtşi de pestehotare.

«Air Moldova» efectuează zboruri regulate către 30 de destinații din Europa și Asia: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Florența, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt Petersburg și Torino, precum și zboruri de sezon către Antalya, Corfu, Tivat, Zakynthos și Sharm El Sheikh. Compania oferă două clase de servicii: econom și business.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load