TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Agenţiile turistice oferă sejururi în Turcia şi Grecia

Agenţiile turistice oferă sejururi în Turcia şi Grecia

A rămas mai puţin de trei săptămîni pînă la prima minivacanţă de Paşte, iar agenţiile de turism se întrec în oferte. De Învierea Domnului, bugetarii vor avea liber cinci zile, între 27 aprilie şi 1 mai.

Cea de-a doua minivacanţă va fi între 9 şi 12 mai. În această perioadă vă puteţi planifica, de exemplu, o vacanţă pe malul mării, în Turcia. Un sejur începe de la 240 de euro cu tot cu zbor, iar pentru o escapadă pe litoralul grecesc, preţurile încep de la 119 euro.

Cei care vor o vacanţă combinată, pot opta pentru un city break. Cum ar fi o călătorie prin oraşele Praga, Dresda şi Karlovy Vary, care costă 169 de euro.


Pachetul include mai multe excursii, cazare 3 nopţi cu mic dejun şi transport tur retur cu autocarul.

Moldovenii care încă nu au explorat destinaţiile din România o pot face acum. Pachetul include turul în cinci oraşe - Sighişoara, Alba Iulia, Sibiu, Braşov şi Cluj Napoca. Preţul este de 99 de euro.

Ucraina la fel îi ademeneşte pe moldoveni cu oferte tentante. Cum ar fi un weekend la Kiev, care costă 39 de euro cu transport şi cazare pentru 2 nopţi sau trei zile la Lvov cu 49 de euro.

Cei care au buget mai redus o pot face pe turistul şi la noi în ţară cu 200 de lei, mai ales că avem locuri care merită vizitate.

Din cele 9 zile de vacanţă, bugetarii vor recupera doar două. Toţi angajaţii vor ieşi la muncă pe 13 aprilie şi pe 18 mai.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load