Aeroportul Internațional Chișinău reacționează: „Treceri speciale” nu au existat

Aeroportul Internațional Chișinău reacționează: „Treceri speciale” nu au existat

Aeroportulul Internațional Chișinău a venit cu o reacție în legătură cu informațiile apărute în spațiul public vizavi de intrări separate pe teritoriul aerogării.


Potrivit unui comunicat de presă, pentru toții pasagerii, fără excepție, există doar trecerile asigurate de controlul actelor de identitate și cel vamal, cu respectarea tuturor normelor legale și de securitate, privind traversarea frontierei de stat, scrie agora.md.


„Oricare alte treceri „speciale” nu au existat vreodată și nu vor exista. Ținînd cont de riscurile ce țin de securitatea aeroportuară, rugăm mult funcționarii publici, politicienii și alți reprezentanți ai instituțiilor de stat să se abțină de la astfel de declarații nefondate și lipsite de dovezi”, se mai arată în comunicat.


Avia Invest dă asigurari tuturor pasagerilor că activitatea aeroportului se desfășoară în conformitate cu toate normele de securitate naționale și internaționale, cu respectarea legislației în vigoare și exclude ferm orice posibilitate de trecere prin aeroport a pasagerilor prin alte zone de control decît cele existente.


Potrivit președintelui Igor Dodon, fostul lider PD Vlad Plahotniuc și deputatul Ilan Șor ar fi avut condiții preferențiale de intrare pe Aeroportul Internațional Chișinău. Cei doi ar fi avut intrări separate de ceilalți pasageri, care duceau direct la avion.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load